Vi har åbent i pinsen d. 28. & 29. maj fra kl. 11:00 - 15:00

Virksomhedsprofil

Komfort Biler blev etableret tilbage i 2013. Vores forretning bygger på gammeldags, ærligt købsmandsskab. Derfor forhandler vi udelukkende nyere, brugte biler, som lever op til vores egne, høje kvalitetsstandarder, og som vi kan stå inde for. Samtidig sætter vi en stor ære i at møde alle vores kunder i øjenhøjde og yde professionel, ærlig og troværdig service og rådgivning. Vi ønsker nemlig at sikre dig så god og tryg en oplevelse i forbindelse med dit bilkøb hos os som muligt. 

Vi har altid flere end 100 nyere, brugte biler af alle størrelser og mærker samt i alle prisklasser på lager. Derfor er vi helt sikre på, at vi også har en bil til dig. Skulle vi dog mod forventning ikke ligge inde med netop din drømmebil, hjælper vi gerne med at skaffe den gennem vores store netværk af forhandlere. Alle vores biler bliver grundigt gennemgået for fejl og mangler samt topklargjorte før levering, så du altid kan forvente en bil i absolut topstand. 

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi på Stiftsvej 29E i Vejle for at se vores store udvalg, prøvekøre den bil du har kig på og tage en snak med en af vores erfarne rådgivere. Vi står altid klar til at finde den rette bil til dig. Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular eller ringe på tlf. 73 70 75 45.

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Kristi himmelfarts ferie

Torsdag:
Fredag:
Lørdag
Søndag

Lukket
09:00 – 16:30
Lukket
11:00 – 15:00

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur