Se vores åbningstider for pinsen her

Basisservice i Vejle

Vil du være sikker på, at din bil er i tip-top stand, er det vigtigt at få den serviceret regelmæssigt. Service er med til at forlænge bilens levetid samt sikre, at den er sikker at have kørende på vejene. Basisservice er et lille serviceeftersyn, hvor en mekaniker gennemgår alle bilens basale dele for at sikre, at alle vigtige funktioner stadig virker optimalt.

Hos Komfort Biler udfører vi grundige basisservice, som blandt andet inkluderer:

Hvorfor vælge basisservice

Basisservice er et godt valg, hvis du gerne vil sikre, at alle de basale ting på din bil er i orden. Der er mange, som vælger basisservice i perioden mellem to serviceeftersyn, eksempelvis før de kører på ferie. Basisservice er også et populært valg blandt bilejere med en ældre bil, hvor fabriksgarantien er udløbet, så de ikke længere behøver et stempel i servicebogen. Der er nemlig en del penge at spare ved at vælge basisservice frem for et fuldt serviceeftersyn, hvis bilen ellers er i god stand og kører, som den skal.

Book tid til basisservice hos Komfort Biler

Hos Komfort Biler i Vejle udfører vi basisservice på vores eget, CAC-certificerede værksted. Vi servicerer biler af alle mærker, modeller og produktionsår, og vores erfarne mekanikere følger altid producentens forskrifter nøje. Din bil er derfor i trygge hænder hos os.

Du kan se værkstedets åbningstider samt booke tid til basisservice lige her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Du kan også give os et kald på tlf. 44 10 72 00.

Ønsker du en mere gennemgående gennemgang af din bil, kan du med fordel booke tid til serviceeftersyn. Skal din bil snart synes, udfører vi også synstjek

Skriv til os

Åbningstider

Pinse 2024

Salgsafdeling

Søndag
Mandag

11:00 – 15:00
11:00 – 15:00

Værksted & klargøring

Søndag
Mandag

Lukket
Lukket

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket