Se vores åbningstider for pinsen her

Aircondition service i Vejle

Et aircondition service er som regel ikke en del af et almindeligt serviceeftersyn. Det er dog vigtigt, at du også husker at få din bils aircondition serviceret regelmæssigt. Airconditionanlægget er nemlig et lukket system, hvori der flyder kølemiddel. Normalt taber et airconditionanlæg omkring 10% af sit kølemiddel hvert år, og det forringer køleevnen. Med tiden vil kølemidlet helt forsvinde, hvis ikke airconditionanlægget serviceres, og det kan resultere i, at anlægget går i stykker.

Udover at sikre en behagelig temperatur sørger din aircondition også for et godt indeklima i bilen. Fungerer din aircondition ikke optimalt, øges risikoen for, at der dannes bakterier og skimmelsvamp i anlægget, hvilket kan medføre dårlig lugt og luftvejsgener.

Hos Komfort Biler anbefaler vi, at du regelmæssigt får lavet aircondition service, eksempelvis hver gang din bil er til serviceeftersyn. På den måde sikrer du, at din aircondition fungerer optimalt, og du minimerer risikoen for dyre reparationer.

Forskellen på aircondition og klimaanlæg

Selvom aircondition og klimaanlæg begge hjælper med at skabe en behagelig temperatur kabinen, er der væsentlig forskel på de to.

Både airconditionanlæg og klimaanlæg mister køleevne over tid, og begge typer anlæg skal derfor serviceres regelmæssigt. Hos Komfort Biler udfører vi service af både aircondition og klimaanlæg.

Book tid til aircondition service hos Komfort Biler

Aircondition service er både med til at forlænge levetiden af din aircondition og sikre dig et godt indeklima i bilen. Hos Komfort Biler udfører vi aircondition service på vores eget, CAC-certificerede værksted i Vejle. Ved et aircondition service tømmer vi airconditionanlægget, hvorefter det tørres, og nyt kølemiddel påfyldes. Vores erfarne mekanikere følger altid producentens forskrifter nøje, så din bil er i trygge hænder.

Ønsker du at booke tid til aircondition service, finder du vores bookingformular lige her. Du er desuden meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 10 72 00, hvis du ligger inde med spørgsmål. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Udover aircondition service udfører vi også serviceeftersyn, basisservice og synstjek.

Skriv til os

Åbningstider

Pinse 2024

Salgsafdeling

Søndag
Mandag

11:00 – 15:00
11:00 – 15:00

Værksted & klargøring

Søndag
Mandag

Lukket
Lukket

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket