Se vores åbningstider for pinsen her

Synstjek i Vejle

Skal bilen snart til syn? Så kan du med fordel få lavet et synstjek hos Komfort Biler i Vejle. I Danmark skal alle biler, der har været indregistreret i mere end fire år synes hvert andet år. Syn har til formål at sikre, at din bil lever op til gældende lovgivning. Hvis ikke din bil godkendes ved syn, skal den til omsyn efter de nødvendige udbedringer eller reparationer. Et synstjek er med til at sikre, at alt er, som det skal være, før du kører af sted til syn. Hos Komfort Auto udfører vi grundige synstjek på vores eget, CAC-certificerede værksted i Vejle, og vi kontakter dig altid med det samme, hvis vi finder noget, som skal udbedres før synet.

Hvad kontrolleres ved syn?

Ved syn kontrolleres hele bilen grundigt for at sikre, at den lever op til gældende regler for både sikkerhed og miljø. Blandt andet kontrolleres:

Book synstjek hos Komfort Biler

Din bil indkaldes automatisk til syn hvert andet år, og oftest skal den være synet inden for otte uger. Når du får indkaldelsen, er det derfor en rigtig god ide at booke tid til synstjek med det samme. Hos Komfort Biler udfører vi grundige synstjek på biler af alle mærker, modeller og produktionsår på vores CAC-certificerede værksted i Vejle. Ved et synstjek hos os gennemgår en af vores erfarne mekanikere hele bilen grundigt ud fra, hvad der kontrolleres ved syn for at sikre, at den bliver godkendt. Du finder vores bookingformular samt værkstedets åbningstider her. Har du spørgsmål, er du altid meget velkomment til at kontakte os. Det gør du på tlf. 44 10 72 00 eller gennem vores kontaktformular.

Vi udfører også serviceeftersyn og basisservice.

Skriv til os

Åbningstider

Pinse 2024

Salgsafdeling

Søndag
Mandag

11:00 – 15:00
11:00 – 15:00

Værksted & klargøring

Søndag
Mandag

Lukket
Lukket

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket