Vi holder åbent hele sommeren - Dog med nedsat bemanding

Udskiftning af tandrem i Vejle

En tandrem er en stor gummiring med takker på indersiden, der sidder inde i bilens motor, hvor den har en utrolig vigtig funktion. Den sørger nemlig for, at akslerne i bunden og toppen af motoren kaldet krumtapakslen og knastakslen kører i samme tempo. Hvis tandremmen bliver beskadiget eller går i stykker, vil stempler og ventiler banke ind i hinanden og skade motoren, og det kan blandt andet medføre ujævn motorgang og forringet brændstofværdi. Derfor er det en rigtig god ide at skifte tandremmen, før skaden sker.

Typisk kan du køre mellem 60.000 og 120.000 kilometer mellem udskiftning af tandremmen alt efter din bils mærke og model. Da tandremmen er lavet af gummi, nedbrydes den dog også med alderen. Derfor bør den udskiftes hvert 4-6 år. I din bils servicebog kan du se de specifikke intervaller for udskiftning af tandem for netop din bil.

Forskellen på tandrem og taktkæde

Nogle biler har en taktkæde, eller en knastakselkæde, i stedet for en tandrem. Den primære forskel på en tandrem og en taktkæde er materialet, de er lavet af. En taktkæde er som udgangspunkt designet til at holde hele bilens levetid, og derfor finder du ingen intervaller for udskiftning i bilens servicebog. Det hænder dog stadig, at taktkæden bliver beskadiget eller slidt og derfor skal udskiftes. Hos Komfort Biler udskifter vi taktkæder såvel som tandremme.

Book udskiftning af tandrem hos Komfort Biler

Er det tid til udskiftning af tandremmen, kan du med fordel kigge forbi Komfort Biler. Vi udfører udskiftning af tandrem eller taktkæde på biler af alle mærker, modeller og årgange på vores eget, CAC-certificerede værksted i Vejle, og vores dygtige mekanikere følger altid producentens forskrifter nøje. Du finder værkstedets åbningstider samt vores bookingformular lige her.

Ligger du inde med spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 10 72 00. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular.

Foruden udskiftning af tandrem og taktkæde udfører vi også olieskift, bremsetjek og serviceeftersyn.

Skriv til os

Åbningstider

Pinse 2024

Salgsafdeling

Søndag
Mandag

11:00 – 15:00
11:00 – 15:00

Værksted & klargøring

Søndag
Mandag

Lukket
Lukket

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket