Vi holder åbent hele sommeren - Dog med nedsat bemanding

Bremsetjek i Vejle

Der er ingen tvivl om, at velfungerende bremser har afgørende betydning, når det gælder din og dine medtrafikanters sikkerhed. Undersøgelser viser dog, at op mod hver 5. bil kører rundt med bremsefejl. Regelmæssige bremsetjek er med til at vedligeholde dine bremser og sikre, at din bil bremser, som den skal.

Vind og vejr samt skidt og grus fra vejen slider hårdt på dine bremser og øger risikoen for rust og ødelagte dele, hvilket kan medføre nedsat bremseevne. Det kan skabe farlige situationer, ikke mindst fordi sikkerhedssystemerne i nyere biler som ABS og ESP typisk kun virker, hvis bremserne er vedligeholdte og fungerer optimalt. Hos Komfort Biler udfører vi autoriserede bremsetjek, hvor vi skiller bremserne ad og tjekker, om der er nok bremsebelægning tilbage. Derefter renser, smører og justerer vi dem. Et bremsetjek hos os er med til at forlænge bremsernes levetid og øge din sikkerhed i trafikken.

Hvad indebærer et bremsetjek hos Komfort Biler?

Et bremsetjek hos Komfort Biler indebærer altid:

Book tid til bremsetjek hos Komfort Biler

Ved et serviceeftersyn foretages ofte kun en visuel kontrol af bremserne. Derfor anbefales det, at du får foretaget regelmæssige bremsetjek eksempelvis ved hvert hjulskifte. Hos Komfort Biler udfører vi bremsetjek på biler af alle mærker, modeller og årgange på vores CAC-certificerede værksted i Vejle. Du kan se værkstedets åbningstider samt booke til tid bremsetjek lige her.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål til vores værksted. Du finder vores kontaktformular her, og du kan også ringe til os på tlf. 44 10 72 00.

Foruden bremsetjek udfører vi også olieskift, basisservice og synstjek.  

Skriv til os

Åbningstider

Pinse 2024

Salgsafdeling

Søndag
Mandag

11:00 – 15:00
11:00 – 15:00

Værksted & klargøring

Søndag
Mandag

Lukket
Lukket

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket