Vi holder åbent hele sommeren - Dog med nedsat bemanding

Olieskift i Vejle

Når lampen for olieskift lyser i din bils display eller infoskærm, bør du booke tid til olieskift på værksted med det samme. Olie spiller nemlig en utroligt vigtig rolle for, at din bil kan køre optimalt. Det smører blandt andet motoren og fjerner skidt og sod, så motoren holdes ren og kan køre gnidningsfrit. Over tid bliver kvaliteten af olien forringet, og det kan slide hårdt på motoren og i værste tilfælde ødelægge den. Derfor skal olien på din bil skiftes regelmæssigt.

I din bils servicebog finder du intervaller for, hvor ofte din bil har behov for olieskift. Som regel skal olien skiftes mindst en gang om året, eller når du har kørt omkring 15.000 kilometer. Din bils display fortæller dig altid, når det er tid til olieskift.

Husk selv at kontrollere olien

Det er en rigtig god ide selv at tjekke oliestanden på din bil med jævne mellemrum, da der altid forsvinder lidt olie med tiden. Det er nemlig ikke smart at køre rundt med hverken for meget eller for lidt olie, da det forringer brændstofværdien og gør, at motoren hurtigere bliver slidt eller går i stykker. For meget olie gør desuden, at motoren risikerer at blive alt for varm under kørsel. En god huskeregel er derfor at tjekke oliestanden for hver 1.000 kilometer, du har kørt. Når du tjekker olien, bør den altid ramme mellem min- og max-mærkerne på din oliepind og gerne tættest på max. Husk altid kun at tjekke olien når bilen er kold.

Book tid til olieskift hos Komfort Biler

Hos Komfort Biler udfører vi olieskift på vores CAC-certificerede værksted i Vejle. Vi skifter olie på alle biler, og vores erfarne mekanikere sørger altid for, at du hurtigt er godt og sikkert kørende igen.

Du kan booke tid til olieskift via vores bookingformular. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os enten gennem vores kontaktformular eller ved at give et kald på tlf. 44 10 72 00.

Foruden olieskift udfører vi også udskiftning af tandrem, bremsetjek og basisservice.

Skriv til os

Åbningstider

Pinse 2024

Salgsafdeling

Søndag
Mandag

11:00 – 15:00
11:00 – 15:00

Værksted & klargøring

Søndag
Mandag

Lukket
Lukket

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket