Vi holder åbent hele sommeren - Dog med nedsat bemanding

CAC Certificeret værksted i Vejle øst

Komfort Autoservice er et autoværksted i Vejle øst. Vi har konkurrencedygtige priser, og hos os er du altid sikret kyndig og professionel behandling af dig og din bil. Vi er CAC certificerede, hvilket betyder, at vi løbende bliver kontrolleret, for at sikre, at forudsætningerne for veludført værkstedsarbejde er på plads.

Vi giver desuden 3 års garanti på reservedele og udført arbejde. 

Vi reparerer og servicerer alle bilmærker
Vi har mange års erfaring med alle typer opgaver, og du kan derfor trygt overlade din bil til os. Vi laver mekanisk klargørings- og reklamationsarbejde for Komfort Biler A/S, og har en kundekreds af både private og erhvervskunder.

Vi gør brug af markedets bedste testudstyr, og bruger kun reservedele af original kvalitet.

Du bibeholder naturligvis din fabriksgaranti ved service, idet vi følger alle bilproducentens forskrifter, samt giver de korrekte stempler i servicebogen!

Psst… Vi stiller en gratis lånebil til rådighed (inkl. 100 km), så du bevarer din mobilitet, mens din bil er på værksted. Alt du skal betale er en selvrisikodækning på 118,75 kr. pr. dag.

Gearkasseskylning på din bil

Automatgearkassen på din bil fortjener de bedst mulige vilkår. Derfor anbefaler vi at udskifte olien ved at få lavet det, der kaldes en gearkasseskylning.

Har du fået en skade på din bil?
– Vi laver også forsikringssager

Hos os udføres skadesreparationer af alle biler uanset model. Vi laver alt lige fra glasskader til større skader. Vi samarbejder naturligvis med alle forsikringsselskaberne.

Du kan trygt overlade din bil til os. Vi arbejder altid efter opdaterede vejledninger fra fabrikanterne og har den nyeste viden om området. Vi følger bilproducentens fabriksanvisninger og bruger originale reservedele. En korrekt udbedring af skaden har nemlig en afgørende betydning for sikkerheden, hvis der skulle opstå endnu en ulykke, og det er vores fornemste opgave, at sikre, at dig og din familie trygt kan køre videre, præcis lige som før.

Kontakt os, hvis du har fået en skade, eller hvis du har spørgsmål. Så hjælper vi dig videre derfra.

Miljøet er vigtigt for os!

Vi har et særligt ønske om at lave et rent stykke arbejde og har derfor aftaler med adskillige virksomheder der genbruger vores “affald”. Bl.a. motorolie, som indsamles og genanvendes til at lave ny olie, og dæk bliver genbrugt til at lave alverdens ting, ikke kun nye dæk.

Vi mener, det er vigtigt, at værne om miljøet.

Det at reparere en bil, kan være en beskidt omgang, og vi sætter derfor ind på alle områder, for at bortskaffe og genanvende vores affald og spildolie, på en bæredygtig måde.

Vores mission

Vores ønske er at blive Vejles foretrukne autoværksted.

Vi mener, at have de kvalifikationer, der skal til, for at være et af Vejles bedste autoværksteder. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service til alle vores kunder, så de får en god oplevelse hos os.

Nyttige links:

Bilgaranti.dk
Dansk bilbrancheråd (CAD)
FDM
Bilklage.dk>

Åbningstider

Pinse 2024

Salgsafdeling

Søndag
Mandag

11:00 – 15:00
11:00 – 15:00

Værksted & klargøring

Søndag
Mandag

Lukket
Lukket

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket