Se vores åbningstider for pinsen her

Montering af anhængertræk i Vejle

Anhængertræk på bilen er for mange uundværligt, da det blandt andet giver mulighed for at tage en trailer med på genbrugsstationen, ned over grænsen eller i Ikea. Har din bil ikke anhængertræk, er der heldigvis hjælp at hente. I mange tilfælde er det nemlig muligt at eftermontere anhængertræk.

Valg af anhængertræk

Når du skal have eftermonteret anhængertræk, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger et træk, som kan klare den vægt, du skal køre med. Der findes tre forskellige typer anhængertræk:

Et fastmonteret træk sidder permanent fast på bilen, hvilket er praktisk, hvis du ønsker altid at have mulighed for at spænde en trailer eller campingvogn på krogen. Hvis du ikke ønsker et fastmonteret træk, kan du vælge et aftageligt træk, som kan monteres efter behov, og som kan ligge i bagagerummet eller garagen, når du ikke bruger det. Et svingbart træk er ligesom et fastmonteret træk altid monteret på bilen. Det gemmer sig dog under kofangeren og er derfor ikke synligt, når det ikke er i brug.

Udover de forskellige typer anhængertræk findes der også to forskellige typer stik nemlig et 7-pol stik og et 13-pol stik, som bruges til at forbinde anhængeren med bilens elektriske system såsom blinklys og baglygter. Det er muligt at tilpasse stikket med en omformer hvis ikke den anhænger, du skal køre med, passer til dit stik.

Book montering af anhængertræk hos Komfort Biler

Hos Komfort Biler udfører vi montering af anhængertræk på vores eget, CAC-certificerede værksted i Vejle. Vi vejleder dig gerne til valg af det rette anhængertræk til dit behov, og vores dygtige og erfarne mekanikere sørger altid for, at du hurtigt er godt kørende igen.

Ønsker du at få eftermonteret et anhængertræk på din bil, finder du vores bookingformular lige her. Du er desuden altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. 44 10 72 00, hvis du har spørgsmål.

Foruden montering af anhængertræk udfører vi blandt andet også aircondition service, hjulskifte og bremsetjek.

Skriv til os

Åbningstider

Pinse 2024

Salgsafdeling

Søndag
Mandag

11:00 – 15:00
11:00 – 15:00

Værksted & klargøring

Søndag
Mandag

Lukket
Lukket

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket