Se vores åbningstider for pinsen her

Hjulskifte og hjulopbevaring i Vejle

Kører du rundt på sommer- eller vinterhjul, er det vigtigt, at du husker at skifte dem, når vi går en ny sæson i møde. En god tommelfingerregel er, at du bør skifte til vinterhjul, når temperaturen falder til omkring 7 grader, hvilket typisk er lige omkring efterårsferien, mens sommerhjulene skal på bilen, når temperaturen om foråret igen når op på omkring 7 grader. Desuden skal dine hjul altid skiftes, hvis de er beskadige eller nedslidte. Ifølge loven skal hjul have mindst 1,6 mm mønster, men det anbefales at skifte allerede, når mønsteret er slidt ned til omkring 3 mm.

Har du ikke det rette værktøj ved hånden, eller orker du bare ikke selv at bakse med tunge hjul, kan du med fordel booke tid til hjulskifte hos Komfort Biler. Et hjulskifte hos os indebærer afmontering af de gamle hjul og montering af nye samt kontrol af dæktryk og efterspænding.

Opbevaring af hjul

Er dine sommer- eller vinterhjul stadig i topstand, selvom det er på tide med en udskiftning, kan du sagtens gemme dem til næste sæsonskifte. Det er dog vigtigt, at de opbevares korrekt i mellemtiden, så de ikke bliver møre, skæve eller skadede. Hjul skal allerhelst opbevares tørt, mørkt og køligt. Garagen eller haveskuret er derfor ikke altid det mest optimale sted, hvis du vil sikre, at dine hjul forbliver sunde og velfungerende.

Foruden hjulskifte tilbyder vi hos Komfort Biler også opbevaring af dine sommer- eller vinterhjul under de korrekte forhold.

Book hjulskifte og hjulopbevaring hos Komfort Biler

Hos Komfort Biler i Vejle udfører vi hjulskifte på biler af alle mærker, modeller og produktionsår på vores CAC-certificerede værksted. Vi tilbyder også optimal og sikker opbevaring af dine sommer- eller vinterhjul.

Ønsker du at booke tid til hjulskifte, finder du vores bookingformular lige her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 44 10 72 00. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Vi udfører også olieskift, bremsetjek og basisservice.

Skriv til os

Åbningstider

Pinse 2024

Salgsafdeling

Søndag
Mandag

11:00 – 15:00
11:00 – 15:00

Værksted & klargøring

Søndag
Mandag

Lukket
Lukket

Åbningtider Jul og Nytår

  • Søndag d. 25/12 Lukket
  • Mandag d. 26/12 Lukket
  • Søndag d. 1/1 Lukket